Meetdiensten

Optimaliseer uw energie met slimme stroommeting van Greeny Energy

Bent u op zoek naar innovatieve manieren om uw energiegebruik te beheren en te verbeteren? Bij Greeny Energy hebben we een uitgebreid assortiment meetapparatuur waarmee u nauwkeurig uw stroomverbruik kunt monitoren. Maar dat is nog maar het begin, we gaan verder dan meten alleen.

Uw partner in efficiënt energiemanagement

Stelt u zich eens voor dat u altijd precies zou weten hoe u uw energieverbruik en inzet van batterijen kunt optimaliseren. Dat is waar Greeny Energy om de hoek komt kijken. We nemen niet alleen metingen, we gebruiken ze om u te adviseren en oplossingen aan te reiken voor een slimmere en efficiëntere energievoorziening. Of het nu gaat om bouwplaatsen of evenementen, we maken uw  stroomvoorziening ‘smart’.

Wij rapporteren het onzichtbare

Niet alleen de  maximale belasting maar bij ook het totale energieverbruik in de tijd is belangrijk. En dat is waar onze slimme meters schitteren. Ze meten niet alleen het vermogen, maar ook het energieverbruik met zeer korte tussenposen. Hierdoor krijgt u inzicht in hoeveel energie uw apparaten daadwerkelijk gebruiken en welk materieel hoe lang ze aan staat. Deze waardevolle data in combinatie met een uitvoerige database van bouwmaterieel en uitgebreide bouwplaats-modellen, kunnen wij uw stroomvoorziening nauwkeurig afstemmen op de behoefte en kosten besparen.

 

Continue controle

Wat als u op afstand controle zou kunnen hebben over uw stroomnet? Slimme meters maken het mogelijk. Met onze meters bent u in staat om op afstand in te grijpen, specifieke verbruikers in- en uit te schakelen en meldingen te ontvangen bij bepaalde, vooraf ingestelde, gebeurtenissen.  Het resultaat? U bent en blijft in controle over de bouwplaats.

 

Klaar voor de toekomst?

Wilt u meer weten over onze slimme stroommeting en innovatieve energieopslagoplossingen? Neem contact op met ons enthousiaste team. We kijken ernaar uit om samen met u te ontdekken hoe u uw energie kunt optimaliseren en uw impact op het milieu kunt verminderen. Uw succes begint hier, bij Greeny Energy.