MKB

Overwin Netcongestie en Stimuleer Bedrijfsgroei met Slimme Energieoplossingen

De waarschuwingen van netbeheerders zijn duidelijk: ons elektriciteitsnet staat onder druk. De gevolgen hiervan kunnen aanzienlijk zijn, van beperkingen op bedrijfsuitbreiding of elektrificatie van het wagenpark tot moeilijkheden bij het implementeren van energiebesparende initiatieven zoals het installeren van warmtepompen.

Netcongestie, veroorzaakt door de groeiende vraag naar elektrische energie en hernieuwbare bronnen, vormt een groeiend probleem. De huidige capaciteit van het net wordt snel bereikt, met serieuze beperkingen voor bedrijven. Het is een uitdaging die de laatste jaren steeds nijpender is geworden.

Maar wat als u als MKB’er dringend meer energie nodig hebt? Wachttijden voor netuitbreiding kunnen oplopen tot wel tien jaar, wat kan leiden tot situaties waarbij bedrijfsgroei op de huidige locatie onmogelijk lijkt, of waar verplichte duurzaamheidsinitiatieven niet uitvoerbaar zijn.

Gelukkig kan bufferopslag met behulp van een peak-shaver een oplossing bieden. Bij Greeny Energy begrijpen we deze uitdagingen en hebben we de expertise om uw bedrijf te helpen. Onze slimme energieoplossingen kunnen u helpen om effectief met netcongestie om te gaan en de energiecapaciteit te vergroten wanneer u die het meest nodig heeft.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen bij het overwinnen van energiebeperkingen en het stimuleren van duurzame groei. Samen vinden we de juiste weg naar een energierijke toekomst.