De Energie Transitie: Tijd voor een Circulaire Oplossing voor Netcongestie

De energietransitie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, met netcongestie als een van de meest prangende kwesties. Maar er is goed nieuws:Greeny Energy biedt een circulaire en toekomstbestendige oplossing.

Een Uniek BESS: Meer dan Gewoon Energieopslag

Hoewel Battery Energy Storage Systems (BESS) niet nieuw zijn, is de aanpak van Greeny Energy dat wel. Ons Greeny 150 BESS is uniek in zijn soort, samengesteld uit ‘2nd life’ accupakketten uit de automobielindustrie. Dit in tegenstelling tot andere systemen die afhankelijk zijn van nieuwe cellen, vaak geïmporteerd uit Azië, met alle geopolitieke en ecologische nadelen van dien.

Volledige Circulariteit: Behoud van waarde en vermindering van CO2-Uitstoot.

Waar andere oplossingen zich beperken tot het hergebruik van individuele cellen, hergebruikt Greeny Energy het complete accupakket. Dit behoudt 100% van de oorspronkelijke waarde en vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk.

Partnerschap met de Mobiliteitsindustrie

Fabrikanten in de mobiliteitssector staan voor de uitdaging om gebruikte accupakketten verantwoord af te voeren. Greeny Energy biedt een tweede leven voor deze pakketten in stationaire energieopslag, in lijn met de steeds strengere EU-wetgeving.

Grondstoffenbehoud en Toekomstige Recycling

Onze oplossing helpt niet alleen om het gebruik van nieuw gedolven materialen te voorkomen, maar houdt ook kritische grondstoffen in Europa. Bovendien verschuift het de noodzaak voor recycling met minstens 5 jaar, waardoor toekomstige recycling efficiënter en zuiverder zal zijn dankzij technologische vooruitgang.

Doe Nu Mee aan de Circulaire Revolutie!

Ben je net zo enthousiast over deze oplossing als wij, heb je dringend behoefte aan een zwaardere netaansluiting of tijdelijke bouwstroom en wil je gebruikmaken van alle subsidiemogelijkheden die deze mate van circulariteit biedt?

Neem dan contact op met Greeny Energy om deel uit te maken van deze baanbrekende beweging!